Bejelentés


Royal Financial Consulting Kft Iránymutatás pénzügyeiben


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
Borsos Klaudia vagyok, 2007- óta dolgozom pénzügyi területen. Dolgoztam már függő közvetítőként és alkusznál is. Rendelkezem függő és független biztosításközvetítői végzettséggel, valamint pénzügyi hatósági vizsgával.

A foglalkozásom pénzügyi tanácsadó, amely tevékenységre nem munkaként, hanem hivatásként tekintek.

Sok embernek segítettem már, és ez mindig örömmel tölt el.

Néhány szóban a tevékenységem a következő:

Nem dolgozom egy banknak és biztosítónak sem. Nem vagyok le - és elkötelezve egy ilyen cégnek sem, ezáltal nem kötelességem a bankok és biztosítók érdekét szem előtt tartani. Számomra az elsődleges szempont, hogy az ügyfeleimnek a számukra legjobb megoldásokat megtaláljam.

Erre tanítom a kollégáimat is, nálunk alapvető elvárás az ügyfeleink érdekeinek a mindenkori szem előtt tartása.

 

Célunk és mottónk: Iránymutatás pénzügyeiben.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Lakástakarékpénztári AKCIÓ

Kössön díjmentesen Lakástakarékpénztári szerződést december 31.-ig!!Garantált hozamok, fix 30% állami támogatás a befizetései után! Kérje ügyintézőnk segítségét a 0670/424-01-76 -os telefonszámon!!

tovább >>


Kötelező biztosítás

Ismét eljött az év vége, a biztosítók kiadták a jövő esztendőre vonatkozó tarifáikat. Váltson Ön is!! Átlagosan 8-9.000 ft megtakarítás érhető el a váltással. Az alábbi linkre kattintva egyszerűen és gyorsan, online kiszámolhatja és megkötheti új biztosítását. http://rfconsulting.clb.hu/biztositas/biztositasi-termekek/kotelezo-biztositas

Árfolyamgát

Hamarosan itt az április és mindenkinek, akinek a végtörlesztés nem sikerült érdemes azon elgondolkodni, hogy igénybe vegye az áprilistól kínálkozó árfolyamgátat.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!